Modevakschool Leidsche Rijncursussen patroontekenen

opleidingen modevakschool Leidsche Rijn

cursussen patroontekenen

Maak je graag kleding en ben je toe aan de volgende stap? Voor diegene die zich wil verdiepen in de wereld van de zelfmaakmode geven wij ook cursussen  patroontekenen.

Of wellicht heb je er genoeg van om altijd maar weer je patroon uit een van de modetijdschriften te moeten aanpassen? Dan is het nu de hoogste tijd om uit je comfortzone te stappen en je eigen patronen leren tekenen.

Wij hebben ons eigen lesmateriaal ontwikkeld waarin we je stap voor stap begeleiden in het tekenen van patronen op gemeten maten zodat je uiteindelijk je eigen kleding kan maken op je eigen maten naar het ontwerp wat jij wilt.

Ook leer je alle ins en outs over allerlei technieken die je tijdens het maken van kleding tegen komt zoals het op verschillende manieren inzetten van ritsen, opzetten van kragen enz.

Ons streven is om iedereen die wil leren naaien en patroontekenen, dat ook echt te leren, op een prettige manier.

Start cursussen

De cursussen starten telkens in september, tussentijds instappen is mogelijk de gemiste lessen worden in mindering gebracht op het jaarbedrag.

Kosten € 570,- per cursusjaar betaling ineens of 10 maandtermijnen van € 60,-
De duur is afhankelijk van eigen inzet, je volgt de lessen in je eigen tempo.
Een cursusjaar loopt van september t/m juni met in totaal 35 lessen welke wekelijks worden gegeven op een vaste dag naar keuze m.u.v.
schoolvakanties en feestdagen.

 

alg. voorwaarden

Toch liever op naailes? kijk dan hier  

of neem een kijkje bij onze workshops