Modevakschool Leidsche RijnWorkshop kledingmaken

workshops

Wij geven regelmatig  een workshop kledingmaken voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Ook ontvangen wij regelmatig  gastdocenten zoals Ton van Verswijveren met de meerdaagse moulage cursus meestal op zaterdag.

Ben je benieuwd of zelf je kleding maken iets voor je is? Wij geven regelmatig meerdaagse beginners workshops kledingmaken waarin je leert om met de machine te werken, en je gaat naar huis met een zelfgemaakt kledingstuk. Deze workshop wordt meestal op zaterdag en in de zomervakantie gegeven.

2x per jaar geven we de workshop omgaan met de lockmachine: je kunt meer met de lockmachine dan vaak wordt gedacht.

2x per jaar geven we de workshop stoffenkennis: hierin leer je hoe je de grondstof van een stof kunt achterhalen en wat voor stof je waarvoor kunt gebruiken.

Voor de kinderen organiseren we in de schoolvakanties diverse workshops o.a.

knuffels maken

rokje maken

kussentjes

tasjes enz.

Al onze workshops zijn inclusief alle materialen zoals stoffen en fournituren, het gebruik van machines en drinken met wat lekkers tenzij anders vermeld bij de betreffende workshop.

In de zomervakantie van 2024 houden we een summerschool voor volwasenen. In de periode van 15 juli t/m 14 augustus geven we een reeks van verschillende beginners workshop kledingmaken.

 

Deelname uitsluitend na inschrijving.

Benieuwd naar wat er komen gaat?

Alle ingeplande workshops/cursussen vind je terug op deze pagina’s vanaf 8 jaar volwassenen.

Neem een kijkje in de agenda voor een overzicht.

wil je meedoen aan een  van de workshops kledingmaken? schrijf je in via onderstaande link

Inschrijven workshops